O profesoară a murit în direct pe Zoom

O profesoară a murit în direct pe Zoom în fața studenților

Paola de Simone, o profesoară argentiniană de origini italiene, a murit la 46 de ani în fața întregii clase  de studenți în direct pe Zoom. Profesoara a predat la Universidad Argentina de la Empresa (EAU) și era bolnavă de coronavirus. În timpul lecției în direct pe Zoom, femeia s-a prăbușit la podea sub privirea șocată a elevilor. După cum explică un ziar local, femeia ar fi suferit de un atac cardiovascular acut. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși, profesoara le explicase elevilor că este bolnavă și că întâmpină dificultăți în a ține lecțiile.

Studenții au sfătuit-o să se odihnească, dar la scurt timp, femeia s-a prăbușit. Unul dintre studenți înregistrase evenimentul în direct și apoi răspândise videoclipul pe rețelele de socializare, dar, la cererea rudelor, materialul a fost apoi șters.

COVID-19, Spania este prima țară europeană care a depășit 500 de mii de infecții

De faptul că era bolnavă, Paola de Simone știa deja și o comunicase prin Twitter acum câteva zile. „Este foarte complicat. Sunt infectată cu virusul de mai bine de patru săptămâni iar simptomele nu dispar ”, a scris ea. Profesoara a predat timp de 15 ani la universitatea argentiniană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com