un șef al mafiei italiene Cosa Nostra a retezat cu dinții  degetul unui ofițer de poliție și apoi l-a înghițit

Șoc în închisoarea Rebibbia din Italia: unul din șefii mafiei italiene Cosa Nostra a mușcat un agent de deget și l-a înghițit

Șoc în închisoarea Rebibbia unde un șef al mafiei italiene Cosa Nostra a retezat cu dinții  degetul unui ofițer de poliție și apoi l-a înghițit. Fapta brutală a fost efectuată de Giuseppe Fanara , care se află la închisoare de nouă ani în urma unei sentințe cu închisoarea pe viață.  Acum el a fost denunțat pentru infracțiunile de leziuni agravate, leziuni foarte grave și rezistență.

Potrivit celor reconstruite de presa italiană Il Messaggero , Fanara s-a înfuriat în urma unui control în celulă atacând șapte. În toiul luptei, a mușcat unul dintre polițiști, retezându-i degetul mic al mâinii drepte , care nu a mai fost găsit. Anchetatorii cred că l-a înghițit.

Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

„Te măcelăresc ca porcii” , a strigat Fanara, care a fost unul dintre cei mai temuți exponenți ai mafiei Cosa Nostra din Sicilia, fluturând o coadă de mătură. Abia după două ore, agenții au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze. După acest episod, Fanara a fost transferat din Rebibbia în închisoarea de maximă securitate din Sassari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com