A ascuns fiica iubitei sale într-un rucsac în portbagaj și a plecat la muncă: fetița a murit sufocată

O fetiță de câteva luni a   murit după ce iubitul mamei sale a pus-o într-un rucsac și apoi a ascuns geanta  într-o mașină și a plecat la muncă. Micuța Marion Jester-Montoya a murit marți la Lubbock, Texas. A doua zi, Trevor Rowe, în vârstă de 27 de ani a fost arestat sub acuzația de omor de primul grad. Conform celor reconstituite, bărbatul ar fi adus-o pe Marion cu el la locul de muncă, dar a lăsat-o în rucsac în portbagaj. În timpul pauzei de prânz s-a dus să vadă ce face micuța și a descoperit că fetița ieșise din rucsac  dar potrivit bărbatului  „respira și plângea”.

S-a dus la un restaurant să mănânce, a făcut câteva cumpărături după care ar fi pus rucsacul cu Marion înapoi portbagajul mașinii și s-a întors la muncă. În jurul orei 17: 00 după terminarea programului de muncă, fetița nu mai respira. Intervenția paramendicilor a fost inutilă, fetița a murit sufocată.

Citește și O fetiță de trei ani nesupravegheată iese pe fereastră și merge pe marginea unui zid, la 10 metri înălțime / VIDEO

Acum Rowe, dacă va fi găsit responsabil de moartea micuței riscă pedeapsa cu moartea. În prezent se află închis la  închisoare cu cauțiune în loc de 2 milioane de dolari. Bărbatul este cunoscut   de poliție deoarece în martie 2018 el fusese arestat pentru  abandon și punerea în pericol a doi copii…un caz care fusese închis deoarece nu a fost considerat „în interesul justiției”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com