Destinul tragic al unei studente de 21 de ani: strangulată și îngropată pe jumătate

O studentă în vârstă de 21 de ani dată dispărută a fost găsit moartă în Brazilia. Descoperirea macabră a fost făcută de către pompieri: în jurul gâtului avea o frânghie.

Julia Rosenberg a dispărut în timp ce se plimba de la plaja Pauba la plaja Maresias din orașul São Sebastião din São Paulo , Brazilia . După dispariția ei, o echipă de salvare au căutat-o ore în șir, fără să afle nimic. Descoperirea a avut loc datorită pompierilor care au descoperit tragicul adevărul.  Trupul parțial îngropat al studentei a fost găsit lângă o potecă acoperită în frunze și pământ. Cea mai singură ipoteză este că fata a fost ucisă prin strangulare. Tânăra avea o frânghie în jurul gâtului iar de la primele reconstrucții, s-au depistat alte țesuturi în gură. Pe gât există avea un semn„similar cu cel al centurii cu cataramă”  și nu s-au descoperit semne de agresiune sexuală . Potrivit procurorului, când Julia a fost găsită era îmbrăcată.

Cei mai longevivi gemeni siamezi din lume au murit: aveau 68 de ani

Julia locuia în centrul Sao Paulo, dar petrecuse carantina coronavirusului în casa familiei sale din orașul de coastă din São Sebastião unde a avut loc dispariția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com