O femeie și-a ucis fiica de 10 ani, nepoata de 2 ani și concubinul chiar în seara de Anul Nou

O femeie și-a ucis fiica de 10 ani, nepoata de 2 ani și concubinul chiar în seara de Anul Nou

Brittany McKinney în vârstă de 29 de ani, a fugit din locuința ei din  Greensboro după ce a comis tripla crimă și a fost arestată imediat după ce a intrat cu mașina într-un copac.  Femeia și-a ucis cu sânge rece fiica de 10 ani, nepoata de 2 ani și concubinul chiar în seara de Anul Nou.

Poliția a primit un apel de la o rudă în jurul orei 11 dimineața, pe 1 ianuarie, pentru a solicita un control în casa lui McKinney. În interior, au găsit cadavrele lui MKenzie Denise McKinney, 10 ani, Serenity Taliem Rose, 2, și Jerry Griffin, 61 de ani.

Citește și Chirurgie la lumina lumânărilor: spitalele din Nigeria suferă enorme pierderi de elenergie electrică și de personal medical

“Toate cele trei victime au fost localizate în interiorul reședinței și toate au fost ucise cu o armă de foc “, a declarat pentru Oxygen.com Ronald Glenn, un agent de informații publice pentru Departamentul de Poliție Greensboro .

Nu se cunosc însă motivul gestului extrem al femeii.  Anchetatorii, care au refuzat să comenteze detaliile cu privire la caz, nu au putut să precizeze ce tip de armă de foc a fost folosită în tripla omucidere. În acest moment femeia se află în închisoare în așteptarea procesului. Dacă va fi găsită vinovată ar putea fi condamnată la pedeapsa capitală sau ar putea să-și petreacă restul vieții în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com