Oroare într-un autobuz școlar din SUA: o elevă cu dizabilități a fost violată de colegi în drum spre casă

Conform celor reconstituite în urma investigațiilor, minora, care suferă atât de dizabilități atât fizice, cât și psihice, a fost maltratat de ceilalți elevi în fiecare zi timp de o săptămână. Abuzurile s-au petrecut în timp ce elevii se întorceau spre casă și tot acest timp, șoferul autobuzului nu a făcut nimic.

Molestată, dezbrăcată și în cele din urmă violată de alți elevu mai mari decât ea în autobuzul școlar care trebuia să o aducă acasă de la școală. Este povestea oribilă de abuz pe care a suferit-o o tânără americană elevă la o școală medie în județul Fulton din statul Georgia. Faptele s-au petrecut în aprilie anul trecut.

Citește și O fetiță cu handicap a fost bătută și mușcată de colegi într-un autobuz al școlii

Potrivit acuzației, faptul că șoferul nu a intervenit după primele încercări și hărțuiri i-ar fi împins pe minori să meargă mai departe și mai departe până la viol. Episoadele au fost înregistrate și de videoclipurile camerelor de luat vederi amplasate în autobuz, dar șoferul autobuzului școlar a declarat doar că „a observat ceva” când fetița a fost „dezbrăcată, abuzată fizic și violată”. Administrația școlii din județul Fulton l-au concediat imediat.

Toți cei implicați în proces sunt minori și identitățile lor nu au fost dezvăluite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com