Popcorn blocat între dinți, un bărbat de 41 de ani riscă să moară din cauza unei infecții foarte rare

I-a rămas o bucată de popcorn între dinți și a riscat să moară. Pompierul Adam Martin , în vârstă de 41 de ani, din Coverack , Anglia, a contractat o infecție fatală care l-a obligat să se supună unei intervenții chirurgicale la inimă după ce o bucată de popcorn a rămas blocată între dinți. Adam încercase totul pentru a îndepărta corpul străin, dar toate încercările nu au eșuat.

A încercat cu degetele, un fir dentar , chiar cu un cui, dar nimic nu a fost eficient. După câteva zile a început să aibă dureri de dinți și o săptămână mai târziu într-o noapte s-a simțit foarte dezvoltând un suflu sistolic.  Infecția din gură  s-a răspândit în organism care intrând în contact cu sângele a ajuns la inimă.

Citește și Chirurgie la lumina lumânărilor: spitalele din Nigeria suferă enorme pierderi de elenergie electrică și de personal medical

„Infecția mi-a distrus complet valvele cardiace”, a explicat el pentru presa locală după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. Potrivit medicilor, dacă ar mai fi așteptat, ar fi putut muri. “Am avut noroc”, a concluzionat el. ”Ceea ce este sigur este că nu voi mai mânca niciodată floricele”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com