Africa de Sud, femeie însărcinată în 8 luni înjunghiată până la moarte și spânzurată de un copac

Tshegofatso Pule, o femeie în vârstă de 28 de ani și de însărcinată în opt luni a fost găsită spânzurată de un copac din Africa de Sud, după ce a fost înjunghiată până la moarte. Fata dispăruse în urmă cu o săptămână și a fost găsită într-una din periferia orașului Johannesburg. Tânăra mai avea câteva săptămâni și trebuia să nască iar vestea a șocat țara. Pe web se cere justiția pentru Tshegofatso  și potrivit rapoartelor presei locale a fost lansată o anchetă de omucidere.

Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

În Africa de Sud, între 2017 și 2018, un număr de 2930 de femei au fost ucise, în medie de 6 ori mai mare decât media mondială. Conform unuia dintre ultimele rapoarte ale Medical Reserch din Africa de Sud, o femeie suferă agresiune sexuală la fiecare 36 de secunde, iar unul din patru bărbați comite o infracțiune sexuală. Țara a fost definită de președintele Cyril Ramaphosa în 2019: „Unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru a fi femeie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com