Bani Shanta: bordelul bengal cu femei vândute, drogate și lipsite de libertate

Bani Shanta: bordelul bengal cu femei vândute, drogate și lipsite de libertate

Cincisprezece minute de sex costă de la unu la trei euro, o noapte întreagă cel mult cincisprezece euro.

În bordelul din Bani Shanta, pe o insulă din Bangladesh, există o umanitate epuizată: fete drogate, supuse, tratate și vândute de tați și soți. Povestea este similară cu cea a bordelului din Kandapara din districtul Tangail din Bangladesh, una dintre puținele țări musulmane în care prostituția este legală. În această țară sunt aproape 200 de mii de prostituate și numai în bordelul Bani Shanta din districtul Faridpur, într-un kilometru pătrat, 90  de femei și-au pierdut demnitatea de a deveni sclave sexuale.

Acestea satisfac pasiunile turiștilor, muncitorilor și trecătorilor:

Sunt victime ale cererilor lor după ce au fost vândute de familii. Aici se trăiește  cu puțin peste un euro pe zi în sărăcie iar femeile devin obiect de schimb, ca și cum ar fi bunuri. Unele fete încep de tinere, negate de copilarie, care devin mame prea devreme, iar fiicele lor au deja un destin marcat.

O mamă și-a ucis copiii după ce iubitul ei i-a cerut să devină a doua soție

Corpurile lor sunt obosite și epuizate.

Clienții le aleg și apoi își satisface dorințele în locuri mici și strâmte, adesea chiar și case prostituatelor de față cu copiii lor…

 Trăiesc în condiții sanitare precare, dar nu se pot revolta.

Sunt controlate de matroana bordelului, care ia un procent ridicat și gestionează traficul de prostituție. Femei forțate să se prostitueze pentru a-și păstra familia și copiii, atunci există chukri, fetele care nu au pe nimeni, vândute și care lucrează fără a primi niciun ban cei vânduți mizerabil, care lucrează fără venituri Pe aceste femei le leagă suferința și umilința. Nu au  drepturi, doar taxele. Ca și cum toate acestea nu erau suficiente, femeile sunt dopate cu  „oradexon”. Acest glucocorticoid, al cărui nume științific este dexametazona, este cunoscut pentru capacitatea anti-inflamator corticosteroid.

 

Este pentru uz veterinar, în special pe câini și cai împotriva infecțiilor și entorse musculare.

 

Deja de la vârsta de zece ani, fetele sunt umplute cu acest medicament puternic, care poate provoca ulcere, insuficienta cardiaca, tuberculoza și diabete. 9 din 10 prostituate sunt obligate să ia acest medicament, numit adesea „pilula de vaci“, și nu o pot refuza. Femeile care intră  în bordel sunt obligate să jure în fața unui funcționar public, să nu mai poată îndeplini alte funcții în afara prostituției. Acesta este un jurământ  și nu poate fi retras.

Deși există organizații care luptă împotriva exploatării sexuale, din păcate, situația pare a fi de necontrolat…

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com