Se caută cultivatori de cannabis

Pentru a răspunde cererii mari de hașiș și marijuana, Olanda vrea să își legalizeze producția și a început să caute cultivatori de cannabis  . După mai mult de 40 de ani de la legalizarea care a făcut celebre în toată lumea cafenele din Amsterdam, Olanda este pregătită să permită și cultivarea unor cantități mari de cânepă. Deocamdată, posibilitatea furnizării va fi acordată doar a zece cultivatori și va fi limitată la zece municipalități olandeze. Cei interesați să participe la proiect vor trebui să-și anunțe candidatura începând de la 1 iulie, indicând unde intenționează să cultive cannabis, ce producție preconizează și cum intenționează să garanteze siguranța depozitării și transportului hașișului și marijuanei.

Dă foc unei antene 5G „împotriva Covid”: condamnat la 3 ani de închisoare

După cum specifică site-ul guvernului olandez, concurența este rezervată cultivatorilor domiciliați în Olanda sau companiilor care își au sediul acolo. Candidații necenzurați trebuie să poată produce cel puțin 6,5 tone de cânepă uscată pe an din cel puțin 10 soiuri diferite.

Experimentul urmărește să ofere un răspuns la cererea tot mai mare de de marijuana și hașiș cu care se confruntă magazinele, și care tind să apeleze la piața neagră pentru a obține cantitățile suficiente de marfă.   În prezent în Olanda este posibilă cultivarea a cinci răsaduri de cânepă pentru uz personal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com