Se cunosc online și se căsătoresc: când el se îmbolnăvește, ea descoperă că este compatibilă să-i doneze un rinichi

În viață, nimic nu se este întâmplător, totul se întâmplă pentru un motiv anume și, cu siguranță, străzile lui Dan și Lisa s-au întâlnit din motive specifice. Cei doi s- au cunoscut online și s-au plăcut imediat: au știut că își vor petrece viața împreună, dar nu și-au imaginat cum va evolua povestea lor. Datorită unei aplicații online, cuplul a obținut imediat ceea ce se numește „potrivire perfectă”, adică o „ compatibilitate perfectă ”. Acestea sunt cazurile în care două persoane se regăsesc, pentru că împărtășesc aceleași interese și. Dar cei doi nu știau, la vremea respectivă, că vor găsi o „compatibilitate perfectă” chiar și într-o altă circumstanță.

Dan și Lisa i-au plăcut imediat, încă din primul moment în care s-au cunoscut. S-au îndrăgostit și și-au încununat  visul de dragoste prin căsătorie.

Citește și Medicii îi dau un diagnostic greșit, o femeie naște o fetiță cu malformații

Viața însă, ne pune întotdeauna în fața obstacolelor și Dan a trebuit să se confrunte cu unul destul de grav: boala renală care fusese diagnosticată la vârsta de 20 de ani, începuse să se reapară. Prin urmare, Dan s-a trezit că are nevoie să găsească un donator compatibil . Lisa, soția sa, a făcut imediat testul pentru a vedea dacă există compatibilitate. Șansele unui miracol asemănător erau det 1 din 100.000, dar rezultatul nu a lăsat niciun dubiu: rinichiul său era compatibil!

Transplantul de rinichi a fost finalizat cu succes la UCSF Medical Center, iar cuplul este acum fericit și au și un copil. Pentru ambii, decizia de a utiliza aplicația de întâlniri s-a dovedit a fi alegerea potrivită.

Sursa: CNN

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com