Susține că are o relație cu o fantomă de peste doi ani, dar acum are probleme din cauza carantinei …

Susține că are o relație cu o fantomă de peste doi ani, dar acum are probleme din cauza carantinei. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, Gary De Noia , a povestit într-un interviu exclusiv cu Daily Star cum relația sa particulară suferă de carantina de coronavirus . Bărbatul, un șomer rezident din New Jersey, Statele Unite , susține că are o aventură cu o fantomă pe nume Lisa. La începutul blocajului, bărbatul a petrecut mai mult timp alături de „partenera” lui. El povestește că, deși relația lor este puternică în timpul izolării s-a simțit neliniștit și, prin urmare, Lisa a punctul său de sprijin emoțional . Au petrecut timp uitându-se la televizor și având grijă de casă și…au avut mai mult timp pentru momentele intime. Dar Gary susține că nu era într-o formă grozavă și că „i-a fost greu să țină cu pasul cu ea” așa că Lisa a încălcat restricțiile.

Un italian și-a ucis cu sânge rece soția româncă de față cu cei trei copii a lor

Gary este îngrijorat de faptul că Lisa fantasmagorică, se vede cu alți bărbați. Potrivit bărbatului Lisa își petrece  mai tot timpul afară din casă, nu îi spune ce face sau unde merge, acuzându-l că este paranoic: „ Adică, nu cred sunt nebun, nu ?”

El a explicat surse cu nu poate vorbi despre asta cu părinții sau cu sora sa, deoarece sunt stresați de alte lucruri și nu vrea să-i împovăreze cu probleme lui…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com