baietel mort strivit de un bloc de beton

Tragedie la locul de joacă: un băiețel din Rusia a murit zdrobit de un bloc de beton de 2 tone

Lev Siyanov, un băiețel în vârstă de 11 ani, a murit în timp ce se juca într-un parc de joacă din Rusia, implicat într-un accident îngrozitor. Un bloc de beton cu o greutate de 2 tone a căzut asupra băiatului. Deși aproximativ douăzeci de oameni aflați în parc s-au grăbit să încerce să ridice greutatea enormă, a fost imposibil.  Deși moartea nu s-a produs instantaneu,a durat o jumătate de oră pentru ca vehiculele de salvare adecvate să ajungă la locul accidentului.

Au fost necesare 30 de persoane și ajutorul unui dispozitiv de ridicare pentru a înlătura blocajul, dar între timp băiatul a murit în parcul Astrakhan. Blocul enorm de beton  era un vechi zid de cățărare, prezent în parc încă din vremurile Uniunii Sovietice.

”Am fost sănătos dar m-am îmbolnăvit de Covid” Povestea unui spaniol de 34 de ani care și-a riscat viața 90 de zile în spital

Îndurerat, tatăl băiatului își descrie fiul un „copil bun, sănătos, inteligent, pasionat și  plin de viață”. Daily Star relatează că mama băiețelului spune că vinovați de moartea fiului ei sunt și echipele de intervenție care au ajuns prea târziu. Între timp, a fost deschisă o anchetă privind lipsa de întreținere a parcului și cu privire la actualitatea eficientă a serviciilor de urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com