Un tată și-a strangulat fiica de numai 10 ani. Motivul? Își permisese să ridice vocea la el

În Iran, un tată și-a ucis  fiica : avea doar 10 ani. Bărbatul a strangulat-o cu cureaua pentru că și-a permis să ridice vocea la el. Hussein Alef a recunoscut că a ucis-o pe fată. Potrivit rapoartelor presei locale, Hussein ar fi  întrebat vecinii ce pedeapsă i-ar putea aplica pentru uciderea fiicei sale.   „Hadith și-a ridicat vocea la mine, m-am înfuriat și nu mi-am putut controla impulsurile”, a spus bărbatul poliției.

Un martor a spus că bărbatul știa că v aprimi o condamnare mare, deoarece potrivit legii din Iran tații sunt foarte protejați. “Hussein a spus că probabil va trebui să plătească o amendă și să locuiască în închisoare pentru câțiva ani”, a spus un bărbat care a dorit să rămână anonim.

Oroare în India: o fetiță de 14 ani a fost arsă de vie pentru că s-a împotrivit violatorilor ei

Conform legilor locale , dacă un tutore legal, un părinte sau un bunic ucid un minor, pedeapsa este redusă drastic. “Părinții și bunicii care ucid copii sau nepoții nu sunt supuși unei pedepse drastice, deoarece aceste crime se reduc în crime de onoare împotriva fetelor și femeilor”, explică Raha Bahreini, purtătorul de cuvânt al Iranului pentru Amnesty International, în timpul unui interviu acordat Fox News .

Recent, un alt tată și-a ucis fiica în Iran. Tânăra a fost vinovată că s-a întors prea târziu seara , așa că bărbatul a ucis-o cu mai multe lovituri de topor. Reyhaneh Ameri avea doar 22 de ani când a a fost ucisă de tatăl ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com