Coronavirus, o mamă a parcurs 1400 km pe un scuter pentru a-și aduce fiul acasă

În India, o mamă în vârstă de 50 de ani a parcurs 1400 km pe un scuter pentru a-și aduce acasă fiul adolescent care rămăsese blocat într-o altă localitate din cauza coronavirusului . Razia Begum , acesta este numele femeii, o  profesoară din Bodhan, potrivit presei  , s-ar fi urcat pe scuter luni dimineață, și s-ar fi întors acasă miercuri seara împreună cu fiul ei . Femeia a parcurs 700 de km dus și  700 întors. Fiul ei în vârstă de 17 ani , Mohammed Nizamuddin din cauza urgenței de coronavirus  rămăsese blocat în casa unui prieten

Pentru a putea face acestă călătorie a fost nevoie un permis acordat de poliția locală care a indicat că deplasarea femeii era justificată din motive de urgență și necesitate . „Am călătorit continuu prin drumuri pustii și sate prăfuite. Nu mi-a fost deloc teamă ”, acestea au fost cuvintele mamei.

Bill Gates, delarație șoc: „O pandemie la fiecare 20 de ani”

„ Doar dorința de a-mi vedea fiul mi-a dat energie. Nimic mai mult. Cu poliția nu am avut probleme, agenții au fost înțelegători. M-au sfătuit doar să fac pauze la fiecare două ore de călătorie, ca să nu obosesc “.  Femeia are doi copii, iar cu fiul cel mare un raport foarte strâns deoarece acum 12 ani îi murise soțul și a fost nevoită să-și crească singură copiii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com