După ce a fost concediat fără avertisment, acest medic și-a vizitat pacienții pe… trotuar ! VIDEO

Foarte puțini oameni au norocul să facă din pasiunea lor o muncă care îi să facă cu adevărat fericiți . De fapt, una dintre profesiile care cu siguranță are nevoie de o vocație reală la bază este cea a medicului. Aceasta este povestea unui medic care, deși tocmai fusese concediat, a știut că are o obligație față de pacienții săi și a găsit oricum o modalitate de a-i vizita, în ciuda problemelor personale.

Dr. Rodrigo Ferreira Gomes are 31 de ani și până nu de curând a lucrat la Spitalul  João din Itapajé, Brazilia. Dar într-o zi, când s-a prezentat la serviciu, a descoperit, fără avertisment, că el și un alt medic fuseseră concediați.  Unii colegi din spital au susținut că motivul concedierii celor doi medici s-a datorat unei probleme politice din cauza schimbării direcției structurii.  Dr. Ferreira a explicat în timpul unui interviu că:

„Cu aproximativ două săptămâni înainte de concediere mi-am luat o zi liberă și în acea dimineață pacienții nu au putut fi vizitați de niciun alt medic. Am înștiințat administrația cu o lună înainte  că îmi voi lua o zi liberă, și am și toată documentația care poate dovedi acest lucru. Era de datoria lor să rezolve situația căutând pe alcineva să mă înlocuiască “. Cu toate acestea, în ziua în care a fost concediat, Dr. Rodrigo avea deja programări cu pacienții săi și, deși nu avea o un cabinet unde să-i poată primi, a decis oricum să le ofere ajutorul și opinia profesională.

Citește și La 17 ani l-a ucis pe bărbatul care a violat-o, o adolescentă arestată: „A planificat crima”

 

„ Le-am spus pacienților că am fost concediat, dar să mă aștepte pentru că oricum îi voi vizita. M-am dus acasă și am luat un scaun și o masă și i-am consultat pe trotuarul de lângă spital ” , a spus
medicul.  Așa a vrut acest bun medic să își facă datoria , în ciuda faptului că avea o problemă personală de rezolvat…

https://youtu.be/32gort2-6nw

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com