Incest: Tatăl concepe un copil cu fiica sa biologică: cei doi vor să se căsătorească

O poveste de incest provine din Statele Unite, unde Steven Pladl, în vârstă de 42 de ani, din Wake, Carolina de Nord, este în proces sub acuzația de incest. El și fiica lui majoră au un fiu și intenționează să se căsătorească. Katie, fiica lui majoră când s-a născut a fost dată spre adopție. Când tânăra a împlinit 18 ani și-a contactat părinții adoptivi prin intermediul social media

Fata a mers să locuiască cu părinții ei biologici și cei doi copii ai lor, în apropiere de Richmond, Virginia, în august 2016 înainte ca cuplul să se separe legal trei luni mai târziu. Soția, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a spus că soțul ei a dormit pe podeaua din camera lui Katie câteva luni. În luna mai fata a rămas însărcinată cu un copil conceput tocmai cu tatăl său care între timp el le-a spus celorlalți copii să înceapă să o numească pe Katie „mama”.

Masacru în Mexic: 12 membrii a unei familii dintre care 9 copii au fost uciși

Când soția sa a cerut lămuriri, Stevan a confirmat nu numai că el este tatăl copilului pe care fiica sa îl purta în pântec dar și că cei doi intenționau să se căsătorească. O săptămână mai târziu, cuplul s-a mutat în județul Wake , iar în noiembrie pe numele lor a fost emis un mandat de arestare. Când agenții au intrat în casă au descoperit un copil de patru luni, rezultatul relației lor incestuoase.

Acum, tatăl și fiica vor trebui să se apere în instanță și riscă ani buni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com