Și-a castrat amatul în timpul unui raport: condamnată la 13 ani de închisoare

Și-a castrat amatul în timpul unui raport: condamnată la 13 ani de închisoare

Cazul s-a petrecut în Argentina iar protagonista violenței barbare se numește Brenda Barattini, o arhitectă,  acum 28 de ani, care în urmă cu doi ani a fost arestată pentru castrarea iubitului ei, muzicianul Sergio Fernandez, cu un foarfece de grădinărit.

Crima a avut loc în Nueva Córdoba, un cartier din orașul argentinian Córdoba . Conform celor reconstituite de presa locală, tânăra intrase în casa bărbatului, căsătorit pentru câteva momente de intimitate.   Pentru a face situația și mai picantă, Brenda l-a legat pe Sergio, dar, în timpul actului,  i-a tăiat membrul cu instrumentul de grădinărit. Bărbatul, deși rănit grav, reușise să scape și să se refugieze în casa vecinilor care l-au ajutat imediat. De-a lungul timpului  Sergio a fost nevoit să suporte mai multe operații pentru a repara daunele provocate de amantă.

A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

În instanță, femeia și-a recunoscut responsabilitatea, dar a negat orice intenție de a-și ucide iubitul. La proces, inculpata a spus că bărbatul a tratat-o ​​ca pe un „ trofeu ”. Furia femeii a fost dezlănțuită de câteva videoclipuri pe care muzicianul le-ar fi transmis prietenilor săi în care cei doi au fost filmați în timpul unui raport „Mi-a  călcat intimitatea, mi-a distrus viața și cariera, m-a tratat ca pe un obiect ” , a spus Brenda în fața judecătorului.

O femeie și-a incendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

Motivele sale nu au fost însă acceptate. Miercuri, un juriu din Cordoba a judecat-o pe femeia vinovată de tentativă de omor și, din acest motiv, a condamnat-o la 13 ani de închisoare.

În Argentina, cazul a fost foarte urmat. Brenda a fost poreclită „Lorraine Bobbit of Argentina”, femeia americană care a devenit celebră în 1993 pentru că și-a castrat soțul John și i-a aruncat penisul pe un câmp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com