Tragedie într-un parc de joacă: o fetiță de 10 ani a fost strivită de o statuie de 200 de kg

Tragedie în Ucraina unde Anna Zhdanha, o fetiță de 10 ani a murit în timp ce se afla într-un parc de distracții. Fetița a fost strivită sub greutatea unei statui care cântărea 200 de kilograme.

Fata era cu familia sa în parcul Dubovy Gai din Zaporizhia pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii. Tragedia s-a petrecut de fapt duminică 8 martie, dar mass-media locală a răspândit vestea doar în ultimele ore.

Anna s-a urcat pe statuia în formă de urs. iar acesta nefiind fixată bine, a căzut peste ea zdrobind-o. Deși paramedicii au ajuns la locul accidentului în timp scurt, pentru micuță mnu s-a mai putut face nimic.

Citește și O mamă și-a drogat fiul de un an cu cocaină și l-a lovit până i-a fractura craniul

Poliția a interogat managerii parcului, dar pentru această tragedie, până în acest moment, nimeni nu a fost găsit responsabil. Unul dintre manageri a spus că este conștient de problemă, dar statuia nu a fost încă scoasă din parc din motive tehnice. Locuitorii au spus că ursul de lemn a fost amplasat la locul de joacă în 2013 și de atunci a căzut de mai multe ori, dar nu s-au luat niciodată măsuri de protecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com