Viol în grup și necrofilia, obiceiurile depravate ale locuitorilor cu pene din Antarctica

Recent, au apărut rezultatele unui studiu care oferă o viziune tulburătoare a pinguinilor antarctici: par a fi necrofili  și violatori .

Fiind animale care trăiesc în habitate complet diferite și sunt departe de a noastră, suntem obișnuiți să judecăm pinguinii exclusiv după aspectul lor. Construcția redusă, acel mod stângaci de mers, modul de curtare al însoțitorului și compactitatea cu care apără grupul, sunt caracteristici care le fac plăcute la prima vedere. De pinguini , cu toate acestea, sunt , de asemenea , prădători marini formidabil și ostil de-a dreptul cu oricine încearcă să le invadeze. De curând, s-a descoperit că derivă dintr-o specie care a avut un rol predominant în lanțul alimentar imediat după dispariția dinozaurilor.

Pe scurt, pinguinii nu sunt deloc  docili, chiar dacă sunt frumoși. În ciuda acestui fapt, nimeni nu se aștepta să citească că printre obiceiurile lor sexuale există comportamente de violență rară. Descoperirea a fost făcută în urmă cu 109 ani de savantul George Murrey Levick . Zoologul a fost primul care a observat îndeaproape comportamentul pinguinilor din Antarctica, iar ceea ce a raportat a fost atât de șocant, încât publicarea sa a fost uitată. El chiar a scris-o în limba greacă, deoarece ceea ce a  descoperit a fost atât de șocant, încât a devenit scandalos și pentru cititori.

Citește și Fură un nou-născut din spital: „Nu am vrut să-i spun soțului meu despre avort”

Se știe de mult timp că pinguinii obișnuiau să-și construiască un cuib pentru a-și impresiona partenerul și pentru a-i convinge să împerechieze. Se pare că între pinguini pot exista relații între membrii de același sex. Totuși, ceea ce a descoperit Levick este cu siguranță mult mai diferit și mult mai sângeros .

Zoologul a fost martor la mai multe scene de violență sexuală, mai mulți masculi care au atacat femele și pe care le-au violat în grup. În unele ocazii a văzut pinguini făcând sex cu cadavrul  al unuia dintre ei. Aceste informații au fost redescoperite de zoologul  Lloyd Spencer Davies , care nu numai că a publicat din nou concluziile lui Levick, ci chiar le-a implementat cu dovezi suplimentare colectate personal.

Totul este conținut într-o carte intitulată  ”A Polar Affair” al cărei subtitrare este „Povestea unui erou antarctic uitat și viața sexuală secretă a pinguinilor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com