”Am 63 de ani si ea 22: oamenii nu inteleg casnicia noastra”

”Am 63 de ani si ea 22: oamenii nu inteleg casnicia noastra”

Între Jeffrey Oberman și soția lui Alex este o diferență 41 de ani: “Suntem îndrăgostiți, iar iubirea nostră depășește avererile și sexul”

Pentru Jeffrey Oberman și soția lui, vârsta este într-adevăr doar un număr. La vârsta de 63 de ani, a decis să-i explice nu numai cunoștințele lor, ci potențialilor cititori din întreaga lume printr-o scrisoare deschisă publicată în The Huffington Post US că se poate iubi pe cineva indiferent de vârstă.

Prin  aceste rânduri, Oberman, de origine canadiană, care locuiește de ani de zile în Republica Dominicană, și-a reluat viața de la divorțul său cu prima soție și s-a transferat  său în Caraibe, unde a adoptat opt ​​câini vagabonzi.   “Răsfoiam paginile de Facebook în căutarea unui adăpost pentru animale când mi-a sărit în ochi un post. Deși Alex avea doar douăzeci de ani și a trăit în Statele Unite, i-am trimis un mesaj. Și deși aveam patruzeci de ani mai mult decât ea, mi-a răspuns”.

De la mesaje , cei doi au trecut rapid telefoanele lungi, care durau toată noaptea , până când într-o zi i-a cerut să vină la el.

Dependentă de droguri dă naștere unui copil și-l ucide cu o doză masivă de heroină

”Așa că, la câteva luni după primele mesaje pe Facebook, Alex a coborât dintr-un avion și mi-a intrat viața. Un an mai târziu ne-am căsătorit”

Chiar înainte de a se căsători cei doi au resimțit  neliniștea socială pe care uniunea lor părea să o trezească . Nu numai persoanele străine, ci și membrii familiei lor erau alarmați și nu puteau accepta relația lor.

Dar, subliniază el, cazul lor este foarte diferit: “Eu cu siguranță nu trebuia să mă căsătoresc să fac sex și ea nu avea nevoie de căsătorie pentru bani. Datorită unei cariere excelente , ea nu are nevoie de bani iar eu nu am nevoie de sex, ci de intimitate, înțelegere și iubire  Soția mea este o pictoriță  de succes iar eu m-am retras să mă dedic să scriu.

De-a lungul timpului “ne-am lovit de obsesia și micile agresiuni cu care ne confruntăm în fiecare zi. Nu există un restaurant unde nu am fost întrbat ce dorește fiica mea.  Ultima dată când am urcat într-un avion spre Statele Unite, aceeași țară care a eliberat pașaportul lui Alex, de la biroul de imigrare a pus la îndoială legitimitatea căsătoriei noastre. În douăzeci de ani, mă îndoiesc că oricine se va îndoi de motivul nunții noastre. Sper să trăiesc suficient de mult pentru pentru a mă bucura și de acel moment “.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com