Baiețel ucis de tatăl vitreg, mama își apără iubitul și nu cheamă salvarea: “intestinul a fost spart”

Un băiețel de trei ani, Riley Siswick, a murit după ce a fost bătut brutal de partenerul mamei sale, Kyle Campbell. Potrivit  Daily Mail, mama, Kayleigh Siswick, a ales să-și protejeze mai degrabă iubitul decât să ceară ajutor la timp și să-și salveze copilul.

Copilul a fost lovit atat de tare de tatal vitreg, încat i-a plesnit intestinul, au spus doctorii. S-a întâmplat în Huddersfield, în Regatul Unit. Procesul este în desfășurare în aceste zile.

Povestea datează de acum doi ani, iar în aceste zile au fost depuse declarațiile:  Riley a fost găsit mort la 48 de ore după ce a fost bătut cu bestialitate  de Campbell, de 26 de ani și nimeni nu a chemat ambulanța. Se pare că copilul a fost lovit cu un pumn în stomac sau  Campbell ar fi  sărit cu toată greutatea pe el. Rănile i- au cauzat peritonită, o infecție mortală.

Citește și Val de vreme extremă în SUA, tornade, vânt puternic și ploi: 8 morți

Starea lui a apărut gravă de la bun început, dar niciunul dintre inculpați nu a sunat pentru ajutor în timp, doar atunci când a fost deja prea târziu. Procurorul a spus că atunci când paramedicii au sosit acasă, inculpatul a spus că fiul său a suferit de diaree și vărsături. El continuă să nege crima.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com