Femeie torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

Femei torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

O poveste absurdă de violență pură : o femeie de 31 de ani și mama unui copil, a fost ținută închisă în casă zile întregi și supusă unor torturi greu de imaginat.  Episodul s-a petrecut Anapolis, un oraș aflat în centrul Braziliei. Cel care a distrus-o nu era nimeni altul decât soțul ei, Washington Ribeiro de 30 de ani.

Potrivit Daily Mail, femeia a suferit răni grave datorită torturii continue și violente comise de soț într-o serie de ritualuri de magie neagră care au durat câteva zile. Ribero o amenința că dacă ar încerca să fugă sau să ceară ajutorul o va da oferi ca un sacrificiu uman… Identitatea femeii a rămas protejată.

Pandemia, asemănătoare gripei se poate „răspândi în doar 36 de ore și poate ucide 80 milioane de oameni”, avertizează specialiștii

Totuși, femeie în vârstă de 31 de ani, și-a adunat forțele și curajul reușind să fugă direct la poliție.

Consecințele violențeleor îndurate de femeie  sunt dezastruoase și sunt cu adevărat înfricoșătoare. Carnea de pe coapsele femeii este practic putredă. Pe picioare s-au format două răni de carne moartă unde practic pielea și țesutul sunt putrede.  Omul a lovit-o repetat în aceeași folosind unelte de lemn pentru a „liniști spiritele rele”.

Washington Ribeiro a fost arestat de către poliția braziliană cu acuzația de tentativă de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com