Nebunie pură ! Un tată și-a aruncat fiica într-o râpă după ce și-a înjunghiat soția însărcinată

Un tată și-a pierdut mințile și, după ce a înjunghiat-o în mod repetat pe soția însărcinată, și-a aruncat fiica de un an într-o râpă. Adam Slater , un californian de 49 de ani, deja cu antecedente penale de abuz sexual a fost arestat în ultimele ore de poliția Palm Desert sub acuzația de omor de gradul doi și tentativă de omor, relatează Mirror. Din păcate fetița de numai un an nu a supraviețuit iar soția este acum  spital, cu multiple răni. Bărbatul este acum în închisoare, iar judecătorul  a stabilit o cauțiune de un milion de dolari

Potrivit sursei citate,  bărbatul în timpul unei discuții aprinse cu soția într-o parcare și-a pierdut mințile și a înjunghiat-o de mai multe ori în burtă. Văzându-și soția la pământ, bărbatul s-a urcat în mașină și a încercat să fugă. Pe bancheta din spate a mașinii se afla fiica lui de un an. Iritat de plânsul fetiței, bărbatul a deschis ușa și a aruncat-o afară din din mașină în timp ce mergea.

Viespea ucigașă a făcut prima victimă în Europa: un bărbat din Spania a murit după ce a fost împuns de viespea killer

Martor la scena terifiantă un șofer  care s-a grăbit imediat să o ajute pe fetiță. După ce a ridicat-o, în timp ce punea mâna pe telefon să sune la poliție Slater s-a întors, l-a înjunghiat și i-a smuls pe fetița din brațe și a aruncat fiica într-o râpă. Slater s-a urcat în mașină și a plecat.

Agenții de poliție au găsit femeia la pământ și a fost transportată de urgență la spital. Fetița a fost recuperată din râpă, dar din păcate a fost declarată mort la fața locului. Șoferul care a chemat autoritățile nu este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com