O femeie se trezește din comă după 28 de ani, fiul ei: „Să nu va pierdeți speranța”

 O poveste incredibilă de iubire și speranță. Vorbim despre Munira Abdulla, care în 1991, la vârsta de 32 de ani, a ajuns în comă după un accident foarte grav. După 28 de ani de stare vegetativă, femeia s-a trezit și fiul ei a vrut să spună această poveste prin trimiterea unui mesaj tuturor acelor oameni care trec printr-o astfel de suferință  : „Să nu vă pierdeți speranța”

În 1991, Munira Abdulla a suferit un accident grav de mașină în urma căruia a intrat în comă.

Avea doar 32 de ani și timp de ani de zile nu au existat semne de îmbunătățire. Doctorii au indus-o într-o stare semi-conștientă, asemănătoare cu o comă, dar receptivă la durere. Ani de zile a fost hrănită printr-un tub, în ​​timp ce unii fizioterapiști o ajutau să-i miște mușchii pentru a nu se deteriora.

Îi moare fetița la doar 8 zile de la naștere, tatăl plătește un tort unui copil necunoscut

„Nu am renunțat nicodată la ea pentru că am avut întotdeauna presentimehtul că într-o zi se va trezi „, a declarat fiul său, Omar Webair, ziarului Național.

În 2017, Mohammed bin Zayed, prințul coroanei din Abu Dhabi, s-a oferit să plătească un tratament specializat în Germania, unde medicii au acordat prioritate terapiilor fizice și au administrat medicamente pentru o ajuta cât mai mult.

Acest tratament nou, dupa cum a spus fiul sau, a facut ca mama lui fie mai receptiva și în iunie 2018 s-a produs miracolul. 28 de ani mai târziu, femeia a început să scoată sunete ciudate, dar pentru medici, aceste sunete erau normale.

Acest copil suferă de cancer și face brelocuri de chei pentru a-și plăti tratamentul medical

«Apoi, trei zile mai târziu – potrivit The Independent – am auzit că cineva îmi rostea numele. Era ea! Îmi rostea numele. Ani de zile am visat la acest moment și primul cuvânt pe care l-a rostit a fost numele meu.”  De-a lungul timpului, doamna Abdulla a continuat să devină mai vigilentă și acum este capabilă să aibe o conversație, spune rugăciuni și spune ce o doare sau de ce are nevoie.

 

Acum se va întoarce în Abu Dhabi împreună cu familia, unde continuă să primească îngrijire.

 

„Motivul pentru care am împărtășit povestea – a spus dl Webair – este să le spun oamenilor că nu își piardă speranța , să nu le consoderați moarte pe acele persoane care sunt în acel stat în care a fost și mama mea. Ani de zile doctorii mi-au spus că este un caz fără speranță și că nu există niciun  tratament miraculos care o va putea aduce printre noi. Dar au greșit!”

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com