S-au filmat în timp ce au torturat un cerb până la moarte: riscă 37 de ani de închisoare

Doi adolescenți au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arată tortura pe care au provocat-o unui cerb rănit. Cei doi  au fost acuzați în Pennsylvania de cruzime împotriva animalelor .
Alex Smith , în vârstă de 18 ani împreună cu un prieten de 17 ani,  au apărut vineri în fața Comisiei de jocuri din Pennsylvania și a procurorului districtului Jefferson County . Videoclipul îi arată pe cei doi tineri chinuind bietul animal rănit într-o pădure.

Reacțiile internauților au fost furioase semnând o petiție în care cereau autorităților să-i găsească și să-i condamne pe cei vinovați.

Citește și Un tată și-a aruncat fiica de 6 ani de pe scările supermarketului: „Nu se oprea din smiorcăit”

Dacă vor fi găsiți vinovați, Smith care este major s-ar putea confrunta cu  o pedeapsă maximă de 37 de ani de închisoare. Celălat fiind minor  și-ar executa pedeapsa în sistemul de justiție pentru minori. În videoclipul plin de violenă, cei doi lovesc cerbul rănit și râd. Apoi, odată ce animalul și-a dat ultima suflare, cei doi i-au rupt unul dintre coarne. Smith este fiul vitreg al șefului poliției Vince Markle de Brookville , conform raportului KDKA-TV.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com