SUA, o deținută a fost lăsată să nască singură în închisoare: „O zi de teroare” VIDEO

O deținută americană a născut singură în celula sa din închisoare, fără ajutorul asistenților medicali sau al angajaților unității de serviciu, în timp ce camerele de supraveghere au surprins întreaga experiență, potrivit unui proces depus miercuri în instanța de judecată la Curtea Federală de Stat din Colorado.

Evenimentele au avut loc într-o închisoare din Denver, din Statele Unite, la 31 iulie 2018.

Protagonista este Diana Sanchez, în vârstă de 27 de ani. Ceea ce „ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ei” s-a transformat în „o zi de teroare, durere și umilire inutilă care continuă să-mi provoace traume emoționale”, spune femeia.

Are doar 6 ani și este aproape orb, dar cântă la pian melodia Bohemian Rhapsody. A devenit un star VIDEO

În videoclipul înregistrat de camera internă a celulei se vede  femeia întinsă pe un pat suferindă apoi să înceapă să nască. Strigătele de durere ale lui Sanchez sunt auzite, ea cerând ajutor: „Nicio asistentă medicală din închisoare nu a luat măsurile necesare pentru a oferi îngrijirile necesare pentru a limita riscurile pe care nou-născutul și doamna Sanchez puteau să le aibe”, scrie în plângerea depusă potrivit Guardian

Diana Sanchez a fost încarcerată în închisoarea județului Denver, pe 14 iulie 2018, pentru furt de identitate, a declarat joi, avocatul Mari Newman, pentru NBC News.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com