Încearcă să-și salveze căsnicia: soția îl refuză iar el se sinucide

Făcuse o ultimă încercare de a-și convinge soția să-l ierte și să nu ajungă la divorț, dar ea l-a refuzat din nou, iar bărbatul s-a spânzurat.

După o căsnicie frumoasă și trei copii, relația soților Barrow a început să se clatine la începutul lui 2019. Cuplul, cu domiciliul în Lostock Gralam , în Cheshire (Anglia), după o ceartă violentă, soțul i-a mărturisit că a înșelat-o cu o altă femeie. Atunci femeia a decis să pună capăt căsniciei și l-a dat afară din casă.

Citește și  Sara în rochia de mireasă la mormântul prietenului ei ucis cu câteva zile înainte de nuntă

Bărbatul s-a întors să locuiască cu mama sa și lungul lunilor, bărbatul a încercat, în mai multe rânduri să obțină iertarea soției sale, dar ea a rămas fermă pe poziți  și a refuzat  împăcarea . Cei doi se vedeau doar în timpul când erau și copiii cu ei.  Deși el nu înceta să  ceară iertare soției implorând-o să fie din nou o familie, de fiecare dată îl refuza. Își pierduse încrederea în el.

La sfârșitul anului 2019 după o ultimă încercare bărbatul i-a spus fostei soții că dacă nu o poate avea, atunci el se omoară. Femeia credea că este doar o modalitate de a o convinge, însă nu a fost așa. La numai câteva ore el i-a trimis o fotografie cu el scriindu-i „Adio”. Corpul fără viață al bărbatului a fost găsit a doua zi chiar de mama lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com