Mamă bătută de colegele de școală ale fiicei sale: le denunțase pentru hărțuire

Mamă bătută de colegele de școală a fiicei sale: le denunțase pentru hărțuire

Maria Guadalupe Jimenez și soțul ei sosiseră marți la James Logan High School în California cu fiica lor de 16 ani, pentru a vorbi cu directorul. Fiica lor era victima bullyingului din partea unui grup de colege  Fetele le-au observat și le-au atacat …

“Totul a început acum un an, spune mama,  fiica mea a fost insultată inițial în clasă, apoi situația s-a deteriorat “. Jimenez a fost atacat de cel puțin două adolescente, care frecventa aceeași  școală fiica ei. ”Au vrut să o lovească dar am apărat-o,  a spus Eder Rojas, tatăl feteipotrivit  Kron4. „Au început să urle la noi și să ne amenințe”, a adăugat el. ”Soției mele i-au făcut un ochi negru, i-au spart nasul și avea fața plină de sânge. Este absurd cum aceste adolescente s-au aruncat asupra asupra soției mele cu atâta furie ”

Citește și Baiețel ucis de tatăl vitreg, mama își apără iubitul și nu cheamă salvarea: „intestinul a fost spart”

„Fetele erau furioase , m-au apucat de păr și m-au târât la pământ”, a spus Jimenez. „Am vrut doar să intru și să vorbesc cu directorul, dar nu mi-am imaginat niciodată că acele fetele pot lovi un adult în acest fel, am crezut că suntem în siguranță în campus”. Poliția Union City care a ajuns la fața locului a arestat o minoră sub acuzația de vătămări corporale grave .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com