Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

În Rusia, labele puiului de leu Simba le-au fost rupte pentru a face fotografii cu turiștii. Imaginile înfiorătoare au făcut înconjurul lumii  până la Vladimr Putin care a anunțat deschiderea unei anchete penale.

Puiul de leu a fost botezat Simba și este ultimul episod de tortură împotriva animalelor.

Picioarele puiului de leu i-au fost rupte pentru a-l împiedica să se miște în timpul vizitelor și a fotografiilor cu turiștii. Din cauza torturii micuțul leu a suferit răni grave și la nivelul coloanei vertebrale, ceea ce l-a făcut să rămână imobil.  Criminalii l-au exploatat toată vara .

Un bărbat negru, o fetiță de 8 ani și un elefant: 3 națiuni, 3 povești, 1 vinovat: cruzimea umană

Una dintre salvatoare , Yulia Ageeva , a spus că atunci când a fost găsit Simba „practic nu era hrănit și, din anumite motive, probabil pentru a-l pedepsi, aruncau pe el apă cu gheață. Această poveste a fost un adevărat iad ”. Veterinarul Karen Dallakyan a explicat că „leul a suferit un ocean de durere din partea oamenilor care prin această metodă îngrozitoare animalele de pradă nu pot scăpa. În acest fel, stau cuminți  pentru a se fotografia cu turiștii. ”

Acum , ci mai rău a trecut iar Simba a fost operat și pare să se însănătoșească, dar calea este încă  lungă

Povestea a ajuns și la Kremlin și Putin a decis să deschidă o anchetă penală împotriva  ”animalelor umane ”care au maltratat micuțul leu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com