Soția moare în pat, soțul obligat să-și arate ”bărbăția” autorităților

În Indonezia, un bărbat a fost obligat să-și arate genitale poliției pentru a evita să fie acuzat de uciderea soției sale în vârstă de 23 de ani. De ce ? Motivul este absurd…

Un tată distrus de durere în urma decesului fiicei sale de 23 de ani a încercat să dea vina pe ginere său. Potrivit zvonurilor  care circular prin sat, tatăl era convins că ginerele său i-ar fi provocat moartea fiicei sale din cauza dimensiunilor  enorme  a  ”bărbăției” sale.

Povestea absurdă s-a întâmplat în Probolinggo, un oraș din Indonezia situat în provincia Java de Est. Tatăl fetei în vârstă de 23 de ani, s-a împins atât de departe încât să-și denunțe pe ginerele  care, pentru a-și dovedi nevinovăția,  a fost forțat de către autorități să-și arate ”bărbăția”

Citiți și Ucraina în sânge, de la începutul conflictului din sud-estul 3.444 civili au fost uciși

Potrivit ziarului local Detik News, oficialii care au avut sarcina ”absurdă” de a examina părțile intime ale omului au declarat: „După ce am examinat dimensiunile genitalelor considerate a fi mari, s-a descoperit ca erau de dimensiuni mari normale“.

Examinatorul medical, care a explicat că tânăra de 23 de ani a decedat în urma unui atac epileptic care a avut loc în noaptea de 26 februarie 2019,  înlăturând orice îndoială în legătură cu moartea tinerei. Astfel, în cele din urmă, „socrul a retras plângerea împotriva ginereluiși și-au iertat reciproc „, au declarat autoritățile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com