Al doilea val de infecții afectează tinerii: la Seul, 75% dintre persoanele infectate au sub 30 de ani

Un nou val de infecții a lovit Coreea de Sud , dar de această dată 75% dintre cei afectați au vârste cuprinse între 19 și 29 de ani. Autoritățile de la Seul , care au reușit să conțină consecințele asociate al primului val de epidemie  datorită utilizării tehnologiei de urmărire a contactelor și au vorbit despre „un virus cu adevărat crud”. Motivul pentru care cei mai mulți tineri sunt afectați în acest al doilea val este legat de alegerea de a redeschide cluburile de noapte din Itaewon , inima vieții de noapte din Coreea de Sud.

Pacienții vindecați de Coronavirus pot prezenta complicații după ani de zile

Numărul de persoane conectate la infecțiile cu Itaewon a ajuns la 133 în diferite zone din Coreea de Sud, dintre care 73 în capitală, potrivit agenției Yonhap . Din datele lansate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (Kcdc) rezultă că 82 din cele 133 de cazuri se referă la persoane care au fost la Itaewon, în timp ce celelalte sunt victimele lanțului de transmitere a infecției .

În Coreea de Sud s-au înregistrat 10.991 de infecții, iar numărul de decese a ajuns la 260 după un ultim deces care a avut loc ieri, potrivit datelor KCDC.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com