Cancer blestemat! O poveste de dragoste care s-a terminat mult prea repede

Cancer blestemat! O poveste de dragoste care s-a terminat mult prea repede

Tim Isterling și Primrose erau doi tineri și îndrăgostiți, convinși că povestea lor de dragoste era destinată să dureze pentru totdeauna. Niciodată nu s-ar fi așteptat ca, în doar 18 luni după ce s-au cunoscut să se căsătorească și să se confrunte cu o boală până în momentul în care Tim s-a văzut obligat să-și îngroape tânăra soție.

Era primăvara anului 2016, când cei doi tineri din Denbighshire, Țara Galilor, s-au întâlnit pentru prima dată și au realizat imediat că sunt suflete pereche. Dar totul s-a schimbat atunci când Pimrose a început să se plângă de dureri acute la  stomac . Diagnosticul nu a întâziat să apară.  După câteva analize, doctorii și-au dat seama că este vorba de un cancer în ultima fază și atunci au dat verdictul: tânăra mai avea doar câteva luni de trăit.

Femeie torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

 

Tot ceea ce eram a dispărut într-o clipă “, a declarat Tim publicației Daily Post. În fața unui destin atât de trist, tânărul cuplu nu a renunțat și a decis să profite la maxim de puținul lor timp rămas și au decis  facă imediat toate experiențele pe care le-au crezut că le-ar fi putut face în timp.

“În primul rând, am scris o listă cu toate lucrurile pe care  doream să le facem, ne-am făcut bagajele și am plecat. Am fost în vacanze, am petrecut timpul cu toate rudele și cu toți prietenii noștri” , a spus Tim. Pe listă era trecută și căsătoria.

Tim a cerut-o de nevastă în spital, înconjurată de membrii familiei lor “Primrose știa că, indiferent de boala ei, a dorit să trăiască la maxim”, a spus Tim. “Ea a reușit să finalizeze toate lucrurile pe care le-au pus pe listă, trăind pozitiv până la ultima. Știam că va pleca, dar doream să mă căsătoresc cu ea și să-mi aduc aminte de ea ca soția mea, nu ca o iubită. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com