Părinți aparținând unui cult religios și-au lăsat fetița de 11 ani să moară de foame. Jurnalul fetiței

Jurnalul fetiței de 300 de pagini a descoperit suferințele copilului, iar mama și tatăl vitreg au fost acuzați că i-au provocat moartea. Povestea îngrozitoare s-a petrecut în Ubatuba, Brazilia

O fetiță de 11 ani torturată de părinții adoptivi a păstrat un jurnal sfâșietor al chinurilor pe care le-a îndurat în timp ce părinții ei aparținători al unui cult religios au lăsat-o să moară de foame. În jurnal fetița a scris că era supusă la , rugăciune și exerciții fizice intense, abdominali și flexiuni pe stomacul gol, relatează poliția din Brazilia.

Micuța Perolla Pires, în ultimile 5 luni de viață nici nu a putut să meargă la școală deoarece era prea slabă pentru a merge. Ea a descris groaza calvarului ei în 300 de pagini scrise de mână înainte de a le ascunde în dormitorul ei din Ubatuba, sud-estul Braziliei.

Oroare: nou-născut abandonat de părinți mâncat de viu de câinii vagabonzi

Se presupune că a fost forțată să stea fără mâncare și apă zile întregi, să efectueze exerciții fizice și să se roage în tăcere ore întregi. O autopsie a indicat cauza decesului: malnutriție din cauza înfometării.

Luni, mama victimei, Aline, 26 de ani, și tatăl vitreg în vârstă de 47 de ani, Enri, au fost acuzați de abuz fizic asupra copilului omor. Cei doi mai au un băiețel de 8 ani care fusese și el supus acestor tratamente dar din fericire copilul a supraviețuit. El a fost plasat în grija asistenților sociali și este posibil să fie dat spre adopție.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com