Pedeapsa oribilă la care a fost supus un elev cu sindrom down de către trei profesori

Pedeapsa oribilă la care a fost supus un elev cu sindrom down de către trei profesori

Într-un loc unde ar trebui să existe protecție se întâmplă lucruri oribile și inimaginabile. Școala ar trebui să fie un loc sigur și liniștit, dar în acestă școală din Marea Britanie s-a întâmplat ceva strigător la cer!

Un tânăr student în vârstă de 11 ani cu un sindromul Down, Levi Blackshaw, a fost bătaia de joc a profesorilor.  El a fost lăsat dezbrăcat în frig și ploaie, în totala indiferență a cadrelor didactice.  O poveste îngrozitoare și rușinoasă.

Mama copilului, Suzanne Cole a declarat presei britanice că fiul ei cu sindromul Down,  Levi Blackshaw a fost lăsat dezbrăcat în ploaie și singur în fața școlii sale. Un episod destinat a fi discutat și care datează din 30 octombrie 2018: copilul urmează școala Stanley din Pensby, Wirral și a fost scos din clădirea școlii pentru „nevoi excepționale”. Levi ar fi fost lăsată singură pe locul de joacă 30 de minute, gol, în timp ce personalul instituției era închis în sala de clasă.

Citește și Unui bebeluș de 11 săptămâni i-a crescut peste noapte un dinte în formă de colț. Cum a fost posibil?

Potrivit Mirror, la 11 luni de la incident, directorul și doi profesori au fost suspendați de către consiliul de administrație: de fapt, o anchetă internă este în curs de desfășurare pentru tratamentul rezervat copilului, care are doar 11 ani.

 

Toate acestea s-au întâmplat, pentru că se jucase ca toți ceilalți copii sărind într-o baltă din curtea școlii..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com