Sadomasochism: folosește un carlig în timpul unui raport și îi perforează intestinul soției

  Ralph Jankus, de 52 de ani din Germania, a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru uciderea soției sale Christel, în vârstă de 49 de ani. Omul a recunoscut că este iubitor de sadomasochism, dar a adăugat că relațiile cu femeia erau întotdeauna consensuale.  Dar fiul a încastrat omul: “Era  violent, mi-a umilit mama”.

Un joc erotic s-a terminat în cel mai rău mod posibil. Ralph Jankus, de 52 de ani, din Germania, a fost condamnat la   18 luni luni de închisoare cu suspendare pentru uciderea soției sale Christel de 49 de ani. În timp ce erau într-un raport , el a folosit un cârlig ca o jucărie sexuală și a perforat intestinul soției.

Citește și Brazilia, sfântul condamnat la 19 ani de închisoare pentru patru violuri: acum sute de femei denunță violențele

 

Conform celor reconstruite, după ce au făcut sex, femeia au început să se plângă de durere, dar a  așteptat 4 zile înainte de a consulta un medic. O dată ajunsă în spital, situația era prea gravă și pentru Christel nu s-a mai putut face nimic. Potrivit medicilor, femeia ar fi putut fi salvată dacă ar fi tratată de urgență, de aceea soțul a fost cercetat și apoi găsit vinovat de crimă.

Jankus s-a apărat, pretinzând că “își iubește” foarte mult pe soția sa, explicând că în trecut au avut parte de sex extrem și chiar dacă femeia s-a plâns și a fost vizitată, medicii nu au găsit nimic. Așa a crezut că a fost și acum.   Fiul a spus că mama avea semne de violență pe corp,  ea încercase de mai multe ori să-și denunțe soțul. A fost internată și într-o clinică de psihiatrie tocmai pentru că a fost forțată să sufere pervertirile soțului ei.

Potrivit băiatului, Jankus a abuzat-o  și a umilit-o pe femeie, dar a adăugat: “Cred că-l iubea oricum”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com