Un necunoscut a platit operatia unei fetite de 3 ani: copila se nascuse cu 14 degete la maini

Un necunoscut a platit operatia unei fetite de 3 ani: copila se nascuse cu 14 degete la maini

Un episod rar a lăsat un grup de medici chinezi fără cuvinte. O fetiță s-a născut cu 14 degete la mâini. O boală evidentă ereditară, dat fiind faptul că printre membrii familiei sale au mai apărut astfel de cazuri afectând o persoană la cinci generații. Chirurgia părea a fi singura modalitate de a rezolva problema. Dar familia extrem de săracă, nu ar fi putut suporta cheltuielile medicale. Dar a apărut o surpriza sau miracolul dacă vreți: copila a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar familia nu a trebuit să plătească niciun ban. Cine a plătit? Știm doar că este un binefăcător, nimic mai mult.

Ucisă la 17 ani de colegul ei de școală: “Nu voia să fie iubita mea”

Copila a fost operată de un grup de medici din spitalul central al Colegiului Medical din Shenyang, provincia nord-estică Liaoning. Echipa de medici a asigurat imediat că intervenția nu ar avea niciun efect asupra dezvoltării naturale a copilului și că mâinile, după intervenția chirurgicală și tratament, ar fi perfecte.

Un copil de 13 ani a murit în urma unei glume proaste

Intervenția a fost efectuată de Dr. Zhen Jie, care a recunoscut că nu a mai văzut niciodată un caz similar în toată cariera sa. “Operația a fost complicată – a spus el – pentru că nu știam care degete să le îndepărtăm, dată fiind situația clinică a fetiței care nu era atât de clară precum ne-am fi așteptat. ” După câteva săptămâni  fetiței i s-au scos punctele iar medicii sunt extrem de fericiți că operația a fost un succes.

De multe ori doar un necunoscut te ajută la nevoie…

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com