Îndrăgitul actor din Bollywood, Sushant Singh Rajput, a murit: avea 34 de ani

Comunitatea din Bollywood, lumea strălucitoare a industriei cinematografice din India, este în șoc: actorul Sushant Singh Rajput, una dintre cele mai cunoscute vedete, a fost găsit mort în domiciliul său din Mumbai. Informația că s-a sinucis din cauza depresiei nu a fost confirmată. Înalt, creol și chipeș, Rajput avea 34 de ani și a fost extrem de popular pentru rolurile sale în cinematografie cât și în spectacolele de televiziune.

Printre cele mai cunoscute roluri este cea a unui legendar jucător de cricket, MS Dhoni . Moartea actorului Bollywood vine la câteva zile după sinuciderea fostului său manager, Disha Salian, care a murit săptămâna trecută după ce s-a aruncat în gol de la etajul al paisprezecelea al unei clădiri, tot în Mumbai.

În Australia s-a descoperit un șarpe cu…trei ochi! FOTO

În cea mai recentă postare a sa pe Instagram, unde ava peste 10 milioane de adepți, Rajput a postat fotografia mamei sale care a murit în 2002, pe când el  era încă adolescent, cu mesajul: „Un trecut îndepărtat care se evaporă cu lacrimi”. În aprilie, alte două vedete legendare de la Bollywood, Rishi Kapoor și Irrfan Khan , au murit la câteva zile unul de celălalt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com