Îi era teamă că  a cumpărat un penis uman, așa că a chemat poliția

Apelul disperat a unei femei către poliție: ” Veniți repede, am gătit un penis de om”

Îi era teamă că  a cumpărat un penis uman, așa că a chemat poliția neliniștită de forma cărnii pe care o pusese pe farfurie. Povestea neobișnuită i s-a întâmplat unei femei din Akron, un oraș din Ohio.

Lania Singfield, acesta este numele femeii, declară acum că vrea răspunsuri despre carnea pe care o cumpărase anterior: convinsă că a cumpărat coadă de curcan  😯 , s-a trezit în farfurie o bucată de carne care avea tot aspectul unui penis uman.

Femeia a declarat pentru Akron Beacon-Journal: „ Arăta mult mai mult ca un penis uman decât orice alt tip de carne . Sper să nu fie de om, pentru că cineva acum ar putea fi chiar mort ”. Polițiștii s-au repezit de fapt la locuința femeii și au luat în custodie presupusul penis pentru a-l duce la un laborator și a-l analiza.

 

Ofițerii au înmânat apoi carnea medicului legist și a rezultat că nu era nici curcan, nici penis – era carne de porc.

Lania a decis toruși să dea în judecată magazinul de unde a cumpărat carnea. Magazinul în cauză a răspuns afirmând că nu au mai avut probleme cu acest tip de produs înainte, menționând că se angajează să mențină cele mai înalte standarde de control al calității.

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com