O profesoară a abuzat de un student în vârstă de 17 ani: „Seamăna foarte mult cu soțul meu”

”Semăna foarte mult cu soțul meu” . Așa s-a justificat Laura Bucy, o profesoară de 34 de ani, din Twinsburg, Ohio, după ce a fost acuzată de abuz asupra unui minor. Femeia, l-ar fi ademenit pe studentul de 17 ani, forțându-l să bea alcool și să facă sex cu ea.

Incidentul a fost descoperit de părinții băiatului care au observat schimbări ciudate. De ceva timp era foarte timid, au descoperit că începuse să bea băuturi alcoolice, în camera lui erau ascunse sticle gole,  începuse să fumeze iar la școală începuse să ia note mici. Cu ajutorul unui terapeut părinții au înțeles motivul schimbării fiului lor și au depus plângere la poliție, scrie presa locală.

Citește și Mexic, în spital după o erecție de trei zile: luase stimulente sexuale pentru tauri

Profesoara preda civică la liceul Twinsburg. Luni de zile a profitat de el obligându-l să întrețină raporturi și în incinta școlii și  implorându-l să nu spună nimic  altfel,  și-ar fi pierdut slujba și copiii. O adevărată înșelătorie psihologică care l-a tulburat profund pe adolescent. Tânărul a mărturisit că a tăcut de teamă că ar putea să se răzbune și să-i provoace probleme la școală.

În timpul procesului, femeia și-a recunoscut vina, și a cerut scuze băiatului și membrilor familiei sale.  Profesoara a fost condamnată la 5 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com