Și-a omorât fiul cu o tigaie și i-a tăiat corpul în 70 de bucăți: nu a fost condamnată

Lyudmila R, în vârstă de 63 de ani, originară din Rusia, este acuzată de uciderea brutală a fiului ei, dar a scăpat de închisoare din cauza abuzurilor pe care le-a suferit din partea fiului: “A încercat să mă violeze”.

O femeie de 63 de ani, mamă și bunica, și-a ucis și  dezmembrat fiul de 42 de ani, după ce la lovit în cap cu o tigaie și i-a tăiat corpul cu o drujbă. Vecinii au dat alarma, simțind  un miros de acru care provenea din casa femeii. Cu toate acestea femeia nu a fost condamnată.

Citește și Oroare în Irlanda: un grup de copiii au găsit un rucsac cu corpul unui tânăr decapitat și dezmembrat

Potrivit Daily Mail, fiul femeii în vârstă de 42 de ani avea probleme cu alcoolul și potrivit dovezilor aduse în instanță de către femeie el a abuzat de ea atât fizic cât și psihic.

După alarma dată de vecini, polițiștii au intrat în casa femeii și au găsit bucăți din corpul fiului băgate în saci de gunoi. Femeia a mărturisit agenților că după ce l-a lovit puternit cu o tigaie în cap, l-a castrat și i-a dezmembrat corpul cu o drujbă în mai mult de 70 de bucăți.

Fiul, se întorsese în casa mamei după ce soția lui l-a scos afară din casă. De atunci, viața femeii a devenit un calvar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com