Un băiat de 9 ani a murit în chinuri groaznice după un ritual de exorcism: părinții anchetați de crimă

Un băiat în vârstă de 9 ani a murit după ce a fost biciuit de membrii unei secte religioase, inclusiv de propriul său tată care încerca să „alunge demonii”, spune poliția.

Băiatul rus David K, avea o cârpă în gură pentru a-și opri țipetele în timpul tentativei de exorcizare.  Se presupune că tatăl său ar fi ajutat la biciuirea copilului împreună cu alte persoane care făceau parte din cult, în timp ce mama băiatului îl ținea, scrie Mirror. Membrii sectei discipolilor lui Iisus Hristos s-au rugat la căpătâiul copilui timp de două zile, ” încercând să-l învie” dar copilul în cele din urmă a murit  în chinuri groaznice.

Citește și  Și-au ucis bebelușul de 2 luni pentru că nu mai puteau întreține raporturi: ”Era treaz toată noaptea”

După ce a murit,  corpul copilului a fost înmormântat în pădure lângă un lac din districtul Yugo-Zapadny din Ekaterinburg, la est de Munții Ural. Mătușa copilului a fost cea care a alertat poliția. Părinții și alți membrii a sectei sunt anchetați sub suspiciunea de omor.

 

O femeie din sectă înainte de a fi arestată a distribuit pe facebook: „De multe ori am fost persecutați pentru numele lui Isus Hristos, dar nimeni nu ne-a putut învinovăți pentru nimic, pentru că în noi nu exista nicio crimă. Nimeni nu ne-a putut interzice să trăim așa cum ne conduce Domnul Isus Hristos. A fost necesar să luptăm cu diavolul. Atunci când pedepsești un copil, nu ar trebui să fii atent la suferința lui, deoarece în iad, el sau ea va suferi și mai mult.”

Experții criminalistiști au spus că băiețelul a murit asfixiat și că semnele de bici erau vizibile pe tot corpul său

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com