A cunoscut un bărbat pe internet: ucisă la prima întâlnire

A plecat să se întâlnească cu un bărbat cunoscut internet și nu s-a mai întors acasă niciodată. Familia: „Nu știm cum poate cineva face așa ceva”.

Jennifer   Clair, o femeie americană în vârstă de treizeci și trei de ani, a avut o întâlnire cu un bărbat cunoscut online . Cei doi au ieșit împreună la cinăși, la final bărbatul s-a oferit să o ducă acasă, dar acasă nu a mai ajuns. Bărbatul a violat-o torturat-o pănâ la moarte  toată noaptea . Trupul femeii a fost abandonat în mijlocul străzii în miez de noapte. Episodul a avut loc pe Interstate 95 în Pompano Beach, West Palm Beach, Florida .

Citește și Răzbunare : un bărbat a fost castrat de un pittbull după ce a violat o femeie

Pentru a confirma acuzațiile membrilor familiei victimei sunt depozițiile mai multor martori care l-ar fi văzut pe bărbat aruncând din mașină corpul femeii pe marginea drumului . Familia așteaptă ca anchetele să descopere criminalul responsabil pentru moartea lui Jennifer St.

Mama  lui Clair, a declarat: „ Noi nu știm cum ar fi putut cineva să facă așa ceva. Era înconjurată de o familie numeroasă care o iubea  mult. Încă încercăm să înțelegem ce s-a întâmplat „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com