A mâncat o viață întreagă doar chipsuri și crochete: o mamă în vârstă de 32 de ani a murit de malnutriție

A mâncat o viață întreagă doar chipsuri, cartofi prăjiți și alte alimente de la fast-food și a murit din cauza malnutriției . Britanica Charlotte Broad  în vârstă de 32 de ani, a lăsat fără mamă două fete de 6 și 11 ani, după ce a murit din cauza unei tulburări grave de alimentație, care a determinat-o să se hrănească ani de zile cu chipsuri, crochete prăjite, ceapă, biscuiti și să bea doar băuturi răcoritoare carbogazoase.

Femeia vomita în continuu. De ceva vreme suferă de o tulburare alimentară gravă, dar nu a dorit niciodată să-și schimbe dieta, în ciuda faptului că toți  medicii i-au spus în mod repetat că ar fi murit dacă nu și-ar fi schimbat dieta. Chiar și în timpul sarcinii, Charlotte a refuzat să mănânce sănătos.

Citește și  Șoc în India: un nou-născut a fost sfâșiat în bucăți de câțiva câini vagabonzi chiar în spital

Din cauza efortului pe care îl depunea când se forța să vomite gâtul ei devenise negru. Intrenată la spital de urgență după 2 săptămâni starea ei s-a agravat și a murit. Bărbatul care i-a fost alături mai bine de 10 ani de zile nu își  amintește să-și fi văzut iubita mâncând ceva sănătos . Și fratele ei a explicat publicației Daily Mail că încă de mică  a mâncat doar cartofi prăjiți și crochete.

Charlotte, cu toate acestea, a avut o problemă legată de o tulburare a alimentației pentru care a refuzat intenționat să mănânce iar acest lucru i-a cauzat probleme până la colapsul organelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com