Bill Gates, tatăl fondatorului Microsoft a murit

Bill Gates, tatăl fondatorului Microsoft a murit

William Henry Gates Senior , tatăl fondatorului Microsoft, Bill Gates, a murit la vârsta de 94 de ani . Suferind de mult de boala Alzheimer, bărbatul s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la casa sa de pe Hood Canal din statul Washington. În anii 1990, Bill Gates Senior și-a ajutat fiul să gestioneze numeroasele cereri caritabile , punând bazele pentru ceea ce va deveni ulterior Fundația Bill și Melinda Gates .

Născut la Brementon în 1925, Bill Gates Senior era fiul unui proprietar de magazin de mobilă și a servit trei ani în armata Statelor Unite în timpul celui de-al doilea război mondial. După război s-a înscris la Universitatea din Washington, absolvind dreptul în 1949 și obținându-și doctoratul în anul următor. În 1964 și-a deschis propria firmă de avocatură în care a lucrat continuu până la mijlocul anilor ’90.

Noua profeție a lui Bill Gates: “Vor fi mult mai multe victime din cauza supraîncărcării sistemelor de sănătate”

Chiar când era pe punctul de a se retrage, fiul său Bill i-a cerut ajutor pentru a gestiona cantitatea imensă de cereri de caritate care îi veneau în fiecare zi. Prin urmare, Bill Gates Senior a decis să investească 100 de milioane de dolari pentru a fonda ceea ce a devenit ulterior Fundația Bill și Melinda Gates, care încă se angajează să lupte împotriva sărăciei în țările lumii a treia .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com