Cranii desenate cu sânge, FBI a publicat imagini inedite din cazul criminalului serial Israel Keyes

După opt ani de la moartea criminalului în serie american, poliția încearcă să găsească adevărul despre activitatea sa infracțională , plină de detalii absolut macabre . Dar cine era Israel Keyes? Vorbim despre un criminal în serie născut în Richmond (statul Utah) pe 7 ianuarie 1978 și decedat pe 2 decembrie 2012 în Anchorage (Alaska). I-au fost atribuite 11 crime comise probabil între 1996 și anul morții sale. Până în prezent, există doar trei victime confirmate . Acum FBI a publicat noi imagini ale acestui caz.

FBI a distribuit imagini pe care nimeni nu le-a mai văzut Acestea sunt fotografii legate de o descoperire făcută de agenți după sinuciderea lui Israel Keyes , serialul ucigaș care s-a ucis în închisoare pe 2 decembrie 2012 . Bărbatul își aștepta procesul . După moartea sa,  celula sa a fost verificată iar sub patul său au fost găsite desenele șocante .

Descendenta ultimului împărat al Austriei, prințesa Maria Galitzine a murit la 31 de ani: lasă orfan un băiețel de numai de 2 ani

Agenții au descoperit existența a 11 imagini , toate desenate de Israel Keys folosind propriul  sânge. 11 cranii umane care, potrivit anchetatorilor, ar putea reprezenta numărul persoanelor ucise   de Keyes . Deși bărbatul a murit de 8 ani acum, cazul este încă deschis. Cu siguranță Keyes a ucis trei persoane, dar este posibil să existe alte 8 victime despre care nu se știe nimic?

FBI a declarat că ancheta continua și vor încerca să descopere cine sunt și celelalte victime. Agenții Biroului Federal au lansat un apel și a invitat cetățenii să le ofere sprijin în cazul în care au informații privind aceste crime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com