O justiție cu viteza melcului: au întreținut raporturi cu fiul lor pentru a-i demonstra că nu este gay

O justiție cu viteza melcului: au întreținut raporturi cu fiul lor pentru a-i demonstra că nu este gay

O poveste groaznică, o copilărie și poate o viață distrusă pentru totdeauna. Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, și un sistem judiciar care s-a mișcat cu viteza melcului pedepsind responsabili 20 de ani mai târziu. De ce ?  Pentru că la momentul respectiv victima nu fusese crezută de autorități.

În Anglia, în orașul Reading, un bărbat și concubina lui și-au forțat fiul la raporturi sexuale. Băiatul la momentul respectiv  avea doar 11 ani.

Motivul acestui comportament atroce face ca întreaga poveste să fie și mai absurdă: cuplul observase o presupusă homosexualitate a băiatului. Un suspect care a devenit o adevărată obsesie pe zi ce trecea.  Pentru a-l readuce pe „calea cea dreaptă”, tatăl și mama vitregă a băiatului au decis deci să-l ”ajute” să-și descopere sexualitatea, forțându-l să întrețină raporturi cu ei.

Citește și Păpușă transgender de vânzare: fața de fetiță și organele genitale de băiețel. Este scandal

În timpul procesului, au apărut detalii groaznice pe care nu le vom scrie….

În 1998, după cum s-a menționat, tânărul a denunțat abuzurile dar inițial nu a fost crezut de poliție. Abia mulți ani mai târziu, în urma altor plângeri, a început un proces. Cei doi monștrii după un proces care a durat mai bine de 20 de ani au fost condamnați la 9 și respectiv 6 ani de închisoare. Judecătorul care a emis sentința s-a întors către mama vitregă și i-a spus: „Acest băiat te-a considerat o mamă și l-ai abuzat pentru mulțumirea ta personală”.

Astăzi victima acestor abuzuri groaznice are 30 de ani. El a declarat presei britanice cât de greu a fost doar să îndure nu doar violența, ci și așteptarea ca justiția să-și facă datoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com