O profesoară a întreținut relații orale cu un elev: aleasă cel mai bun cadru didactic anului 2019

O profesoară din Texas a fost arestată pentru că a întreținut raporturi orale repetate cu un elev. Femeia fusese numită profesoar anului 2019.

Un alt caz de raporturi necorespunzătoare între profesor și elev  provine din Texas: profesoara de 36 de ani Randi Chaverria a fost arestată pentru că a întreținut raporturi orale repetate cu   elev , exploatând astfel autoritatea care i-a conferit rolul de profesoară. Episoadele au fost descoperite pe 18 noiembrie  după ce  poliția texană a descoperit câteva conversații private între profesor și elev, care ar dovedi veridicitatea acuzațiilor. La încheierea anului școlar,  profesoara a fost premiată ca cel mai bun cadru didactic al anului 2019 .

Citește și Și-a forțat nepotul de 6 luni să bea vin și bere: ”Este un profesor!” VIDEO

Faptele incriminate s-au produs în ultimul an școlar la liceul  Rock Round și ar fi fost confirmate de același elev protagonist al episoadelor . Cu toate acestea, profesoara nu a fost acuzată de abuz sexual, ci doar de relație improprie, deoarece elevul avea 17 ani.

Ulterior, femeia a fost concediată și arestată de poliție . Între timp, directorul institutului a  avertizat familia studentului de cele întâmplate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com