Se poate! O bunică în vârstă de 106 ani s-a vindecat de coronavirus

Connie Titchen în vârstă de 106 de ani, este cea mai longevivă pacientă cu coronavirus din Marea Britanie. Bunica a fost externată din spitalul din Birmingham după trei săptămâni ce a fost rezultată pozitiv pentru Covid-19. „Mă simt foarte norocoasă că am câștigat lupta împotriva virusului. Abia aștept să-mi văd familia ”, a a declarat mass-mediei locale.

În copilărie, ea a depășit epidemia de gripă spaniolă și a supraviețuit la două războaie mondiale, iar acum, la vârsta de 106 de ani , a învins și noul coronavirus. Povestea unei doamne pe nume Connie Titchen provine din Marea Britanie. Potrivit mass-mediei britanice, bunica Connie este cea mai în vârstă femeie din țară care a învins noul coronavirus. O bunică care, la trei săptămâni de la pozitivitatea virusului, a părăsit spitalul în aplauzele medicilor și asistentelor.

Prea multe decese în casele de bătrâni din Marea Britanie: se schimbă regulile

Femeia fusese internată la spitalul din Birmingham acum trei săptămâni cu suspect de  pneumonie, dar a fost infectată cu coronavirus. După ce a trecut de faza critică a bolii, s-a întors acasă. „Mă simt foarte norocoasă. Abia aștept să-mi văd familia ”, a spus bătrâna pentru presa britanică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com