Stai cu picioarele ridicate cel puțin 20 de minte pe zi! Vezi ce minuni face cu organismul tau

Nimic nu este mai relaxant după o zi de muncă, o zi de stat în picioare sau pe tocuri,să stai cel puțin 20 de minute cu picioarele ridicate.
Alege o poziție confortabilă lângă un perete și pune-ți o pernă sau o saltea mică sub partea inferioară a spatelui. Ridică picioarele și întinde-le de-a lungul peretelui. Mâinile trebuie să fie relaxate de părțile laterale ale corpului.   Rămâne în această poziție timp de 15-20 de minute.Senzația de umflare și greutate în picioare este legată de dereglarea circulației sanguine. Desigur, trebuie să determini motivul durerii și să o tratezi. Dar acest exercițiu ar putea deveni un bun ajutor la tratamentul principal, deoarece ridicarea picioarelor contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui. Datorită gravitației sângele va oxigena mai bine creierul. În acest fel, se va îmbunătăți și circulația sanguină de care are nevoie corpul tău

Cererea surorilor gemene Kessler: ”Sa ne puneti intr-o singura urna”

Femeile se simt adesea obosite când poartă tocuri înalte din cauza distribuției greșite a greutății corporale pe care o cauzează. După o zi lungă în pantofi cu toc, ar fi minunat să îți ridici picioarele și să te relaxezi, pentru îmbunătățirea circulației venoase.  Mai mult decât atât relaxează sistemul nervos și te ajută să te relaxezi.

 

Exercițiul cu picioarele ridicate îmbunătățește digestia activând mușchii care ajută la digestie. Alimentația cu oxigen a țesuturilor organelor interne se îmbunătățește prin drenajul sângelui din picioare. În același timp, creșterea circulației sanguine îmbunătățește activitatea sistemului digestiv.

Somnul va deveni mai profund și mai bun. Starea în această poziție este similară cu o meditație.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com